Disposem de cuina pròpia on s’elaboren tots els menús diàriament amb productes frescos de primera qualitat.

Els menús estan supervisats pel servei mèdic i la nutricionista i adaptats a les necessitats de cada resident.

Disposem d´una àmplia cuina, on, diàriament, elaborem els nostres menús, completament casolans. Consisteixen en dieta basal, diabètica, hiposòdica, hipocalòrica i triturat (“Turmix”), sense oblidar mai els gustos i preferències dels nostres residents.

Disposem de servei psicològic propi on treballem:

  • Estimulació cognitiva: estimulació de les diferents funcions cognitives; orientació, atenció i concentració, llenguatge, memòria, praxis, gnosies i funcions executives.
  • Teràpia ocupacional: es treballen les activitats bàsiques de la vida diària ABVD (vestimenta, higiene personal, alimentació).
  • Animació sociocultural: dinamització de sessions lúdiques, musicoteràpia, laborteràpia, cinema, relaxació i psicomotricitat.
  • Suport i orientació familiar

El nostre objectiu és estimular per evitar la pèrdua de habilitats cognitives i promoure l’autonomia dels residents, fomentant la millora de la qualitat de vida de la persona usuària.

El centre ofereix un ampli programa d´activitats d´animació sociocultural; activitats lúdiques (bingo, jocs de taula, TIC), musicoteràpia, laborteràpia, cinema, psicomotricitat i tècniques de relaxació.

Ens adaptem als residents. L’atenció es centrada en la persona (ACP), degut a que la proposta d’activitats es dur a terme tenint en compte les capacitats i interessos de cadascú. Promovent així un clima de calidesa i un estat emocional positiu.

El nostre servei mèdic s’encarrega de valorar els residents, fer-ne un seguiment exhaustiu de tots aquells tractaments que s’estimin més adequats a cada cas.

Un cop ingressat l’usuari a la nostra residència, tots els tràmits mèdics són realitzats pel nostre equip: obtenció de receptes, tramitació de cites mèdiques amb especialistes, sol·licituds de transport sanitari, etc.

La residència disposa d’un servei de farmàcia que aporta tota la medicació necessària per a cadascun dels residents.

Treballant en total consonància amb el servei mèdic. Entre les seves funcions hi ha el seguiment continu al resident, la realització de cures, control de medicació dels residents, realització dels controls de tensió, pes, etc.

Els usuaris del centre disposen del servei de perruqueria, d’estètica i podologia (perruqueria, manicura, pedicura, tractaments, etc) als nostres residents.

Tots els residents passen pel servei de podologia per a estar bé i còmodes per als passejos i sortides.

És de gran importància tant per higiene, com per salut física i mental, sentir-se i veure’s bé.

La fisioteràpia en les persones grans ha de facilitar la conservació de les seves capacitats psicomotrius i alhora ajudar a millorar l’autoestima de la persona.

A la residència treballem de forma individual i de forma grupal mitjançant diferents programes.

El centre disposa de servei de bugaderia propi. Es renta i planxa tant la roba de la residència com la roba del resident degudament marcada amb el seu nom. El personal del centre s’ocupa de portar la roba a la bugaderia i tornar-la neta i planxada a l’habitació.

Es realitza una Neteja diària del Centre

La treballadora social és la responsable del primer contacte amb l’usuari i la família per a identificar les expectatives i ajustar-les a la realitat del centre.

També informa de tràmits i gestions, si escau, sobre aspectes de tutela, document de voluntats anticipades (testament vital), així com també registrar i garantir les darreres voluntats de les persones que ho hagin expressat